Om mig

Mit navn er Annika Ranch Møller. Jeg bor mellem Randers og Hobro. 

Jeg er specialist inden for bogholderi, ledelse og afdelingsudvikling

20 års erfaring indenfor økonomi.

 Jeg har en del erfaring med fokus på tværgående samarbejde, innovation og adfærdsdesign for at optimere virksomheders potentiale.

Tilbyder skræddersyede løsninger som konsulent, interim eller projektbaseret. Uanset virksomhedsstørrelse og branche, hjælper jeg med at styrke jeres forretning.

Ekspert i digitalisering af bogholderi, implementering af arbejdsprocesser og EDI på leverandørfakturaer.

Lad mig hjælpe jer med at nå jeres mål gennem effektivisering og innovation. 
Send mig en mail eller giv mig et kald 

S

Om mig

Annika Ranch Møller Erfaren specialist inden for bogholderi, ledelse og afdelingsudvikling

Jeg har 20 års erfaring med fokus på tværgående samarbejde, innovation og adfærdsdesign. Jeg hjælper virksomheder med at optimere og udvikle deres forretningsprocesser for at nå deres fulde potentiale.

Mine skræddersyede konsulent-, interim- og projektbaserede løsninger er tilgængelige i hele landet. Uanset om I er små eller store virksomheder, og uanset branchen, er jeg her for at hjælpe jer.

Med omfattende erfaring inden for entreprenør- og byggebranchen (17 år), produktionvirksomhed (2 år) samt engroshandel, import/export og handel (1 år), kan I stole på min ekspertise.

Jeg er specialist inden for ledelse og digitalisering af bogholderi, og jeg hjælper med implementering og forankring af nye arbejdsprocesser. Jeg er også ekspert i EDI på leverandørfakturaer (oioxml og oioubl) med fokus på at minimere manuelle processer og optimere automatiske arbejdsgange.


Kontakt mig i dag for at diskutere, hvordan jeg kan hjælpe jer med at styrke jeres forretning og nå jeres mål gennem effektivisering og innovation.

Jeg arbejder hybrid i hele landet. Ved fysisk fremmøde på kontor hver dag, vil området være omkring Århus N, Randers, Viborg og Aalborg.